• +30 2382350800
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επιστροφή στην κατηγορία: Εκδηλώσεις

SANTA RUN…

SANTA RUN…

Βαθμολόγιση Google:
Βαθμολόγιση Χρηστών:

25/11/2022 - 29/12/2022

Ακολουθούμε τον Άγιο Βασίλη στους δρόμους της πόλης και λέμε Ναι στην αλληλεγγύη, στην αγάπη και στην ευαισθησία…

Όλοι μαζί να αποχαιρετίσουμε ένα δύσκολο έτος και να ευχηθούμε το 2023 οι ευχές να γίνουν πράξεις για Ειρήνη, για σεβασμό στην Ζωή, στον Πλανήτη, και στα θεμελιώδη δικαιώματα.

Οι ακαδημίες στίβου, οι φιλοζωικοί σύλλογοι, το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ, το τμήμα Ανακύκλωσης του δήμου Πέλλας, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, ετοιμαζόμαστε για μία συνάντηση με djs, μουσικές, χορό και εδέσματα, με εκκίνηση στο Δημαρχείο και τερματισμό στον πεζόδρομο Γιαννιτσών όπου θα μας υποδεχτούν αγαπημένες μουσικές μπάντες.

Ο δήμος Πέλλας θα μας δώσει τα σκουφάκια και τα σακίδια για να γίνουμε SANTA συλλέγοντας τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας και τροφές για τα αδέσποτα. Στη γωνιά Ανακύκλωσης φέρνουμε τις παλιές ηλεκτρονικές συσκευές μας και όλα τα είδη που μπορούν να ανακυκλωθούν, ενώ το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ θα ενημερώνει όλους όσοι θέλουν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Σας θέλουμε όλους μαζί μας την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 5μμ.

Συμμετοχές ατομικά ή σαν φορείς στο τηλ: 2382350850 ή ηλεκτρονικά στο mail: dimos@giannitsa.gr

#dimospellas #paramithoupoli #santarun2022


Προσθήκη στο Ημερολόγιο

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙΡΟΣ

Image
Image

Επικοινωνήστε μαζί μας

Please make sure reCaptcha v3(invisible) is enabled or reCaptcha secret/site key is valid.

© 2023 Δήμος Πέλλας. Με την διατήρηση όλων των δικαιωμάτων | Κατασκευή & Φιλοξενία από την DOTSOFT Α.Ε. | Powered by NovelTech