• +30 2382350800
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επιστροφή στην κατηγορία: Εκδηλώσεις

Βιωματικό Σεμινάριο Τεχνικές και δεξιότητες διαμεσολάβησης στο σχολικό περιβάλλον

Βιωματικό Σεμινάριο Τεχνικές και δεξιότητες διαμεσολάβησης στο σχολικό περιβάλλον

Βαθμολόγιση Google:
Βαθμολόγιση Χρηστών:

23/09/2022 - 24/09/2022

Ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει για το Διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο και τα βιωματικά εργαστήρια, με αντικείμενο τις τεχνικές και δεξιότητες της διαμεσολάβησης πουθα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στα Γιαννιτσά.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 17.00-21.00και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 10.00-14.00 και 16.00-20.00.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και σε γονείς που θέλουν να ενημερωθούν για το νέο θεσμό που εφαρμόζεται πλέον σε πολλές σχολικές κοινότητες και στη χώρα μας, ως καινοτόμος δράση.

Τη δράση θα συντονίσει η Dr. Βάσω Καλλιοντζή, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια ΥΠΔΙΚ, ΕκπαιδεύτριαΕνηλίκων και Εκπαιδευτικός στο 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών.

Στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες θα δοθούν βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να επικοινωνούν με το Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23823 50808


Προσθήκη στο Ημερολόγιο

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙΡΟΣ

Image
Image

Επικοινωνήστε μαζί μας

Please make sure reCaptcha v3(invisible) is enabled or reCaptcha secret/site key is valid.

© 2023 Δήμος Πέλλας. Με την διατήρηση όλων των δικαιωμάτων | Κατασκευή & Φιλοξενία από την DOTSOFT Α.Ε. | Powered by NovelTech