• +30 2382350800
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επιστροφή στην κατηγορία: Εκδηλώσεις

15ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄ Κυριακή 21 Νοεμβρίου, ώρα 8.00 πμ TΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ Σάββατο 20 Νοεμβρίου, ώρα 11.00πμ

15ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄ Κυριακή 21 Νοεμβρίου, ώρα 8.00 πμ TΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ Σάββατο 20 Νοεμβρίου, ώρα 11.00πμ

Βαθμολόγιση Google:
Βαθμολόγιση Χρηστών:

20/11/2021 - 22/11/2021

Ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή δρομέων από όλο τον κόσμο. Η εκκίνηση του δρόμου των 42.195μ, θα γίνει στην Πέλλα, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 8.00 π.μ..
Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, προετοιμάζεται εντατικά για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης που αφορούν την εκκίνηση, αλλά και την τελετή Αφής της Φλόγας του Μαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή του αγώνα, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας.

TΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ
Σάββατο 20 Νοεμβρίου, ώρα 11.00πμ

Το τελετουργικό της εκδήλωσης :
ώρα 10:30 – Υποδοχή κοινού / επισήμων
ώρα 11:00 Έναρξη τελετής:
-Εθνικός ΄Υμνος
-Αφή της Φλόγας του Διεθνούς Μαραθωνίου ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄
ώρα 11:05 – Χαιρετισμός του Δημάρχου Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο
-Χαιρετισμός της προϊσταμένης Εφορίας Αρχαιοτήτων Πέλλας, Ελισάβετ

Τσιγαρίδα
-Χαιρετισμός Υπευθύνου Οργανωτικής Επιτροπής
-ώρα 11:10 – Πολιτιστικό πρόγραμμα
-ώρα 11:15 – Παράδοση Φλόγας στους Λαμπαδηδρόμους / Εκκίνηση Λαμπαδηδρομίας.

Τον βωμό θα ανάψει η πρωταθλήτριά μας, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, με την δασκάλα Σοφία Εμμανουηλίδου που θα ερμηνεύσει τον Ολυμπιακό Ύμνο με φλάουτο.
Την Λαμπαδηδρόμο μέσα στην Πέλλα θα συνοδεύουν αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών.
Προσοχή: Η εκδήλωση είναι ανοιχτή, ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν. Θα τηρηθεί αυστηρά το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο.


Προσθήκη στο Ημερολόγιο

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙΡΟΣ

Image
Image

Επικοινωνήστε μαζί μας

Please make sure reCaptcha v3(invisible) is enabled or reCaptcha secret/site key is valid.

© 2023 Δήμος Πέλλας. Με την διατήρηση όλων των δικαιωμάτων | Κατασκευή & Φιλοξενία από την DOTSOFT Α.Ε. | Powered by NovelTech