• +30 2382350800
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Image

Επισκεφθείτε το Δήμο Πέλλας
με μερικά μόνο clicks

Ο Δήμος μας

Ο Δήμος Πέλλας δημιουργήθηκε το 2011 ύστερα από τη συνένωση πέντε πρώην δήμων του νομού (Δήμου Γιαννιτσών, Δήμου Κρύας Βρύσης, Δήμου Μ. Αλεξάνδρου, Δήμου Κύρρου, Δήμου Πέλλας). Εκτείνεται σε 669.220 χλμ² και έχει πληθυσμό 63.112 κατοίκους (απογραφή του 2011).

Ο εύφορος κάμπος, που διαμορφώθηκε μετά την αποξήρανση της λίμνης των Γιαννιτσών στο Μεσοπόλεμο, η αρχιτεκτονική από τις εντυπωσιακές ελληνιστικές οικίες στις ταπεινές προσφυγικές, το αποτύπωμα της γενέτειρας πόλης του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η μεταπολεμική αγωνία για ανάπτυξη είναι τα ψηφίδια μιας περιηγητικής αναζήτησης που προσφέρει τη γνωριμία και την κατανόηση του τοπίου της Πέλλας.

Καλώς ήρθατε στο ψηφιακό μας ταξίδι!

Μήνυμα Δημάρχου

Ο Δήμος Πέλλας, στην προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες και στον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών προχώρησε στην δημιουργία του ψηφιακούτουριστικού οδηγού. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την πολιτιστική και τουριστική κληρονομιά του δήμου, επενδύοντας στη χρήση νέων τεχνολογιών. Με μια απλή εφαρμογή από το κινητό θα μπορούμε πλέον όλοι, δημότες και επισκέπτες να «περιηγηθούμε» ψηφιακά στο δήμο Πέλλας. Να ενημερωθούμε για μνημεία και επισκέψιμους προορισμούς και να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν σε εκδηλώσεις και δράσεις για την προώθηση του τουρισμού στην περιοχή μας. Σύντομα, μέσω του ψηφιακού οδηγού θα παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες για επιχειρήσεις και τοπικά προϊόντα του δήμου μας και οι επιχειρήσεις θα μπορούν να προβάλλουν δωρεάν τη δραστηριότητά τους.

Ελπίζοντας ότι θα απολαύσετε την «περιήγηση» σας προσκαλούμε να κατεβάσετετην εφαρμογή και να κοινοποιήσετετις εμπειρίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γνωρίσουμε όλοι τα μοναδικά πλεονεκτήματα και τις ομορφιές του δήμου Πέλλας.

Γρηγόρης Στάμκος

Δήμαρχος Πέλλας
Image

Καλώς ήλθατε στον τουριστικό οδηγό του Δήμου Πέλλας

Highlights

Highlighted Εκδηλώσεις

Image

Ο Δήμος Πέλλας στο κινητό σας με ενα click

Image
Σημεία Ενδιαφέροντος
Χρήσιμες Πληροφορίες
Image
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙΡΟΣ
Image

Επικοινωνήστε μαζί μας

Please make sure reCaptcha v3(invisible) is enabled or reCaptcha secret/site key is valid.

© 2023 Δήμος Πέλλας. Με την διατήρηση όλων των δικαιωμάτων | Κατασκευή & Φιλοξενία από την DOTSOFT Α.Ε. | Powered by NovelTech